ΝΕΡΟ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΤΟ ΝΕΡΟ ΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΓΑΘΟ — ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ 21ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΑΝ.Δ.ΟΙΚ.Ο.

afisa synedriou pandoiko 21 280 - Σόλων ΜΚΟ
image_pdfimage_print

 afisa synedriou pandoiko 21 280 - Σόλων ΜΚΟΣτα πλαίσια του 21ου Συνεδρίου του ΠΑΝ.Δ.ΟΙΚ.Ο. με θέμα: ΤΟ ΝΕΡΟ ΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΓΑΘΟ (επάρκεια, ποιότητα, οικονομικό, με πρόσβαση απ’ όλους), μπορείτε να παρακολουθήσετε τις εισηγήσεις των ομιλητών που αφορούν στο Νερό. 

           Προσδοκία αυτού του Συνεδρίου ήταν η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης για το σημαντικό αυτό ζήτημα. Το νερό είναι πηγή ζωής για όλους τους ανθρώπους και κανένας δε δικαιούται να αυθαιρετεί με οποιοδήποτε τρόπο απέναντι σε αυτό.

   

21ο Συνέδριο ΠΑΝΔΟΙΚΟ – ΤΟ ΝΕΡΟ ΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΓΑΘΟ – Ηλίας Ευθυμιόπουλος
Στα πλαίσια του 21ου συνεδρίου του ΠΑΝΔΟΙΚΟ, «Το Νερό Ως Κοινωνικό Αγαθό», θα παρακολουθήσετε την εισήγηση του κ. Ηλία Ευθυμιόπουλου, πρόεδρος του Δ.Ι.Π.Ε., πρώην υφυπουργός ΠΕΧΩΔΕ, με θέμα: «Η περιπέτεια της Οδηγίας 2000/60 για τους υδατικούς πόρους και του σχετικού νόμου εναρμόνισης».

Μπορείτε επίσης να δείτε την εισήγηση μέσα από τοsolon.blip.tv

   

21ο Συνέδριο ΠΑΝΔΟΙΚΟ – ΤΟ ΝΕΡΟ ΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΓΑΘΟ – Παναγιώτης Παπαθεοδωρόπουλος

Στα πλαίσια του 21ου συνεδρίου του ΠΑΝΔΟΙΚΟ, «Το Νερό Ως Κοινωνικό Αγαθό», θα παρακολουθήσετε την εισήγηση του κ. Παναγιώτη Παπαθεοδωρόπουλου, Διδάκτωρ Πολ. Μηχανικός, Στέλεχος Δ.Ε.Υ.Α. Πάτρας, με θέμα: «Η διεθνής εμπειρία από τις ιδιωτικοποιήσεις του πόσιμου νερού».

Μπορείτε επίσης να δείτε την εισήγηση μέσα από τοsolon.blip.tv

   

21ο Συνέδριο ΠΑΝΔΟΙΚΟ – ΤΟ ΝΕΡΟ ΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΓΑΘΟ – Μιχάλης Σμύρης

Στα πλαίσια του 21ου συνεδρίου του ΠΑΝΔΟΙΚΟ, «Το Νερό Ως Κοινωνικό Αγαθό», θα παρακολουθήσετε την εισήγηση του κ. Μιχάλη Σμύρη, Μηχανολόγος – Μηχανικός, Προϊστ. Υπηρεσίας Οργάνωσης, Πληροφορικής και Ανάπτυξης ΠΑΣΕΓΕΣ, με θέμα: «Προτάσεις Διαχείρισης του αρδευτικού νερού στην ελληνική γεωργία».

Μπορείτε επίσης να δείτε την εισήγηση μέσα από τοsolon.blip.tv

   

21ο Συνέδριο ΠΑΝΔΟΙΚΟ – ΤΟ ΝΕΡΟ ΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΓΑΘΟ – Χρήστος Αναγνώστου

Στα πλαίσια του 21ου συνεδρίου του ΠΑΝΔΟΙΚΟ, «Το Νερό Ως Κοινωνικό Αγαθό», θα παρακολουθήσετε την εισήγηση του κ. Χρήστου Αναγνώστου, Dr. Γεωλόγος – Ιζηματολόγος, Δ/ντής Ερευνών Ινστιτούτου Ωκεανογραφίας ΕΛΚΕΘΕ, με θέμα: «Αλληλεπίδραση των υδάτων ποταμών και θαλασσών για ενιαία περιβαλλοντική διαχείριση. Η περίπτωση Σπερχειού – Μαλιακού».

Μπορείτε επίσης να δείτε την εισήγηση μέσα από τοsolon.blip.tv

   

21ο Συνέδριο ΠΑΝΔΟΙΚΟ – ΤΟ ΝΕΡΟ ΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΓΑΘΟ – Μανταλένα Γερασίμου

Στα πλαίσια του 21ου συνεδρίου του ΠΑΝΔΟΙΚΟ, «Το Νερό Ως Κοινωνικό Αγαθό», θα παρακολουθήσετε την εισήγηση της κας Μανταλένας Γερασίμου, Πρόεδρος και Διευθύνουσα, Σύμβουλος της εταιρείας Αιολική Μήλου, με θέμα: «Εξοικονόμηση και επαναχρησιμοποίηση νερού – Το παράδειγμα της Μήλου».

Μπορείτε επίσης να δείτε την εισήγηση μέσα από το solon.blip.tv

 

21ο Συνέδριο ΠΑΝΔΟΙΚΟ – ΤΟ ΝΕΡΟ ΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΓΑΘΟ – Γιώργος Εμμανουήλ

Στα πλαίσια του 21ου συνεδρίου του ΠΑΝΔΟΙΚΟ, «Το Νερό Ως Κοινωνικό Αγαθό», θα παρακολουθήσετε την εισήγηση του κ. Γιώργου Εμμανουήλ, Γεωργοοικονομολόγος, Ειδικός Επιστήμονας Περιφέρειας Θεσσαλίας, με θέμα: «Νερό και πρόγραμμα ΕΣΠΑ 2007-13».

Μπορείτε επίσης να δείτε την εισήγηση μέσα από τοsolon.blip.tv

 

21ο Συνέδριο ΠΑΝΔΟΙΚΟ – ΤΟ ΝΕΡΟ ΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΓΑΘΟ – Δρ Χριστίνα Θεοχάρη

Στα πλαίσια του 21ου συνεδρίου του ΠΑΝΔΟΙΚΟ, «Το Νερό Ως Κοινωνικό Αγαθό», θα παρακολουθήσετε την εισήγηση της κας Χριστίνας Θεοχάρη, Περιβαλλοντολόγος Μηχανικός, Επιμελήτρια Μόνιμης Επιτροπής Περιβάλλοντος Τ.Ε.Ε, με θέμα: «Το νερό στην εποχή της κλιματικής αλλαγής».

Μπορείτε επίσης να δείτε την εισήγηση μέσα από τοsolon.blip.tv

 

21ο Συνέδριο ΠΑΝΔΟΙΚΟ – ΤΟ ΝΕΡΟ ΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΓΑΘΟ – Εκπρόσωπος ΜΚΟ ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ S.O.S. // Στελίνα Κρουζάκη

Στα πλαίσια του 21ου συνεδρίου του ΠΑΝΔΟΙΚΟ, «Το Νερό Ως Κοινωνικό Αγαθό», θα παρακολουθήσετε την εισήγηση της Εκπροσώπου της ΜΚΟ ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ S.O.S. κας Στελίνας Κρουζάκη, με θέματα: «Εξοικονόμηση νερού- καλές πρακτικές» & «Εκπαιδευτικό πρόγραμμα στα σχολεία της Νότιας Ευρώπης.»

Μπορείτε επίσης να δείτε την εισήγηση μέσα από τοsolon.blip.tv

 

21ο Συνέδριο ΠΑΝΔΟΙΚΟ – ΤΟ ΝΕΡΟ ΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΓΑΘΟ – Πόλυ Ράγκου

Στα πλαίσια του 21ου συνεδρίου του ΠΑΝΔΟΙΚΟ, «Το Νερό Ως Κοινωνικό Αγαθό», θα παρακολουθήσετε την εισήγηση της κας Πόλυς Ράγκου, Λέκτορας Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Σχολής Δασολογίας και Φυτικού Περιβάλλοντος Α.Π.Θ & πρόεδρος Ομίλου Φίλων του Δάσους Λαμίας, με θέμα: «Περιβαλλοντική εκπαίδευση και νερό».

Μπορείτε επίσης να δείτε την εισήγηση μέσα από τοsolon.blip.tv

 

21ο Συνέδριο ΠΑΝΔΟΙΚΟ – ΤΟ ΝΕΡΟ ΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΓΑΘΟ – Ευαγγελία Ζούνη

Στα πλαίσια του 21ου συνεδρίου του ΠΑΝΔΟΙΚΟ, «Το Νερό Ως Κοινωνικό Αγαθό», θα παρακολουθήσετε την εισήγηση της κας Ευαγγελίας Ζούνη, Εκπαιδευτικός, με θέμα: «Ρώτα το νερό ……τι τρέχει», Παρουσίαση τοπικού θέματος δικτύου Αγωγής Υγείας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Φθιώτιδας.

Μπορείτε επίσης να δείτε την εισήγηση μέσα από τοsolon.blip.tv

Ζητάμε συγνώμη που δεν καταφέραμε να αναρτήσουμε κάποιες από τις εισηγήσεις των ομιλητών, αλλά δυστυχώς τεχνικοί λόγοι δεν μας επέτρεψαν να έχουμε το υλικό αυτών των εισηγήσεων.

Σχετικά άρθρα