Προβολή όλων των 8 αποτελεσμάτων

ΕΘΝΗ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ

25,00 
Το παρόν βιβλίο δεν είναι μια πολιτική πρόταση για διαχείριση των άμεσων προβλημάτων. Σχετίζεται με τα προβλήματα του ίδιου του ανθρώπου και των σχέσεών του με τον κόσμο και συνακόλουθα με την ανάγκη για δική του ανάληψη ευθύνης και δράσης.

ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ

15,00 
Στις κρίσεις αναγκαζόμαστε να στοχαστούμε –έστω για λίγο– για τον προορισμό μας και για τα βαθύτερα αίτια που μας οδήγησαν σε αυτές.

ΨΥΧΕΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

15,00 
Στην ποιητική συλλογή "Ψυχές της φύσης" θέλουμε να σταθούμε με συνέπεια, ευστοχία και γλαφυρότητα στη λογική της ανάγκης να αναγνωρίσουμε στην υποταγμένη φύση το δικαίωμα της ζωής και της ψυχής.

Άνθρωποι Ζώα Φύση

6,00 
Το βιβλίο "Άνθρωποι - Ζώα - Φύση, Από τον ανθρωποκεντρισμό στον οικοβιοκεντρισμό" αποτελεί την έκδοση πρακτικών της 1ης Διεθνούς Ημερίδας Περιβαλλοντικής Ηθικής

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΗΘΙΚΗ

10,00 
Το βιβλίο "Περιβάλλον-Κοινωνία-Ηθική", αποτελεί την έκδοση πρακτικών της 2ης Διεθνούς Ημερίδας Περιβαλλοντικής Ηθικής, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στις 19-06-10, στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΑΜΠΗ Α’ ΤΟΜΟΣ

11,00 

Όλα δείχνουν ότι διανύουμε την Πράσινη Καμπή ή τον Πράσινο Μετασχηματισμό.
Συνεπώς θα αναπτυχθεί ένα θεμελιακό Πράσινο Σχέδιο ή η άγρια ανάπτυξη σαν μία Χίμαιρα θα μας σύρει στη χειρότερη καταστροφή χωρίς καμία έξοδο κινδύνου.

ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΑΜΠΗ Β’ ΤΟΜΟΣ

14,00 

Ακόμα και σήμερα στον σύγχρονο κόσμο και στον σύγχρονο άνθρωπο επιβιώνουν μύθοι και πεποιθήσεις που δείχνουν και αντανακλούν την αρχέγονη σχέση του ανθρώπου με το περιβάλλον. Μια σχέση φόβου και αδυναμίας απέναντι στη δύναμη του περιβάλλοντος το οποίο παράλληλα απεικονιζόταν στη συνείδηση και ως καταφύγιο ή ενδιαίτημα στον αγώνα της ζωής. Τα βιώματα του φόβου, του ανταγωνισμού, της αντιπαλότητας και της αδυναμίας είναι διαρκή μέχρι σήμερα.

ΩΔΗ ΣΤΗ ΦΘΙΑ ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ ΤΟΠΙΑ

29,00 
Μια φωτογραφική - αισθητική, ποιητική και μυθολογική περιγραφή του Σπερχειού ποταμού και του Μαλιακού Κόλπου. Αειφορία, Φύση και Τέχνη.