ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΔΕΝ “ΞΕΚΟΛΛΑΝΕ” ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ… ΤΟΥΑΛΕΤΑ!

facebook mania - Σόλων ΜΚΟ
image_pdfimage_print

Μανία έχουν γίνει πλέον τα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσηςΜανία τα κοινωνικά δίκτυα
Οι νεαροί Αμερικανοί ηλικίας 18 με 24 δεν μπορούν να «ξεκολλήσουν» από τα κοινωνικά δίκτυα ούτε καν όταν πάνε στην… τουαλέτα, σύμφωνα με έρευνα των εταιρειών Nielsen και NM Incite.

Στην ίδια έρευνα διαπιστώνεται ότι το 51% των ενήλικων Αμερικανών από 25 έως 34 ετών χρησιμοποιούν τα κοινωνικά δίκτυα στο γραφείο, περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη ηλικιακή ομάδα.


Παρά το γεγονός ότι οι προσωπικοί υπολογιστές παραμένουν οι βασικές συσκευές σύνδεσης με τα εν λόγω δίκτυα, από την έρευνα προκύπτει ότι το τελευταίο διάστημα καταγράφεται μεγάλη αύξηση σε όσους συνδέονται χρησιμοποιώντας τα κινητά τηλέφωνα ή τις ταμπλέτες τους.

Το 46% των ερωτηθέντων απάντησαν ότι χρησιμοποίησαν κινητό για να συνδεθούν–πέρυσι το αντίστοιχο ποσοστό ήταν 37%, ενώ το 16% χρησιμοποίησαν ταμπλέτα, όπως το iPad της Apple -από μόλις 3% που ήταν το αντίστοιχο ποσοστό το 2011.

Δημοφιλέστερο κοινωνικό δίκτυο για τους Αμερικανούς, παραμένει το Facebook.

Αξιοσημείωτη είναι ωστόσο η αύξηση, της τάξης του 1,047%, που καταγράφεται στον αριθμό των χρηστών υπολογιστών που επισκέπτονται τον εικονικό πίνακα ανακοινώσεων Pinterest.

Πηγή/φωτό: Ημερησία