ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ, ATZENTA

ΠΑΖΑΡΙ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Δ. ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΚΟ ΣΟΛΩΝ ΚΑΙ ΠΟΦΥΖΩ

Bazaar Image - Σόλων ΜΚΟ
image_pdfimage_print

Bazaar Image - Σόλων ΜΚΟOι οικο-φιλοζωικές ΜΚΟ, ΣΟΛΩΝ για τη Σύνθεση και τον Οικολογικό Πολιτισμό και Πολίτες για τα Δικαιώματα της Φύσης και της Ζωής (ΠΟΦΥΖΩ), διοργανώνουν παζάρι στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηνών (αίθουσα Κόντογλου), Ακαδημίας 50, Αθήνα, στις 10 και 11 Απριλίου 2010.

Oι προσκεκλημένοι θα έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν βιβλία, ρούχα, τσάντες, παπούτσια και πολλά είδη δώρων σε πολύ χαμηλές τιμές, καθώς επίσης και να δοκιμάσουν τις υπέροχες γεύσεις της vegan κουζίνας.

Ο βεγκανισμός δεν είναι μόνο ένας εναλλακτικός τρόπος διατροφής που βοηθάει την υγεία και το περιβάλλον, αλλά και μια στάση ζωής που αγωνίζεται για το σταμάτημα της εκμετάλλευσης των ζώων, προωθώντας ταυτόχρονα το δικαίωμά τους στη ζωή, την ευζωία και την ελευθερία.

Τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν για τις ανάγκες της 2ης Ημερίδας Περιβαλλοντικής Ηθικής που θα γίνει το Σάββατο, 19 Ιουνίου, σε συνεργασία με τη Φιλοσοφική Σχολή του Εθνικού και του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών καθώς και την Ελληνική Εταιρεία Ηθικής. Επίσημοι ομιλητές θα είναι οι πρωτοπόροι φιλόσοφοι για τα δικαιώματα των ζώων Tom Regan και Steven Best.

Καλοδεχούμενα είναι: α. οποιαδήποτε προσφορά για εθελοντισμό καθώς & β. αντικείμενα (βιβλία, παπούτσια, ρούχα, δώρα κλπ), τα οποία έχετε και δεν θέλετε, και είναι φυσικά σε καλή κατάσταση, ώστε να αξιοποιηθούν τις δύο αυτές ημέρες.

Ώρες προσέλευσης κοινού στο παζάρι:
Σάββατο 10 Απριλίου: από 10.00 έως 19.00
Κυριακή 11 Απριλίου: από 9.30 έως 14.00


Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 210-8239000  &  6979-314028

Σχετικά άρθρα