ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ, ATZENTA

2η ΗΜΕΡΙΔΑ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ Α.Π.Θ: “ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΠΑΝΙΔΑ”

Agria zoa - Σόλων ΜΚΟ
image_pdfimage_print

Agria zoa - Σόλων ΜΚΟ2η Ημερίδα της Ομάδας Περίθαλψης Άγριων Ζώων της Κτηνιατρικής Σχολής Α.Π.Θ. “Πρώτες Βοήθειες για την Άγρια Πανίδα”

Ημερομηνίες διεξαγωγής:
Σάββατο, 25 Μάιος, 2013 – 10:00

Χώρος: Ξενοδοχείο “Φιλίππειον”


Η Ομάδα Περίθαλψης Αγρίων Ζώων- Ο.Π.Α.Ζ. της Κτηνιατρικής Σχολής Α.Π.Θ., δρα από το 1995 στο χώρο των κλινικών της Κτηνιατρικής σχολής. Σκοπός της είναι η περίθαλψη και αποθεραπεία ειδών της άγρια πανίδας με σκοπό την επανένταξη τους στο φυσικό περιβάλλον. Την ομάδα απαρτίζουν φοιτητές και μέλη ΔΕΠ, που εθελοντικά προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. Η ομάδα έχει να επιδείξει δραστηριότητες μεταξύ των οποίων και η ανάδειξη του σημαντικότατου ρόλου του κτηνιάτρου στην προστασία της άγριας πανίδας.

Κινούμενη στο πνεύμα αυτό, η Ο.Π.Α.Ζ. διοργανώνει φέτος τη 2η Ημερίδα της, με θέμα τις “Πρώτες Βοήθειες για την Άγρια Πανίδα”. Η εκδήλωση αυτή θα πραγματοποιηθεί στις 25 Μαϊου, ημέρα Σάββατο, και ώρα 10πμ στο hotel Philippion που βρίσκεται στο λόφο του Σεϊχ Σου.

Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας την Ημερίδα μας και πιστεύουμε πως με την ενεργή συμμετοχή σας σε αυτή, συμβάλλετε ταυτόχρονα σε μια ευρύτερη και συλλογική προσπάθεια για την προστασία της άγριας ζωής της χώρας μας.

Με εκτίμηση

-Κομνηνού Αναστασία, Αν. Καθηγήτρια Χειρουργικής Ιατρικής Εξωτικών και Άγριων Ζώων Κτηνιατρικής Σχολής Α.Π.Θ
-Τιμολέων Ράλλης, Καθηγητής Παθολογίας, Διευθυντής της Κλινικής Ζώων Συντροφιάς Κτηνιατρικής Σχολής Α.Π.Θ
-Εθελοντές μέλη της Ο.Π.Α.Ζ. Φοιτητές της Κτηνιατρικής Σχολής Α.Π.Θ.

Πληροφορίες-επικοινωνία
E: manosfan@vet.auth.gr

Πρόσκληση Ημερίδας

 

Σχετικά άρθρα