ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ, ATZENTA

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, Αθήνα, 22/3

Monastiraki - Σόλων ΜΚΟ
image_pdfimage_print

Monastiraki - Σόλων ΜΚΟΣτις 23 Μαρτίου μια ομάδα ευαισθητοποιημένων – σχετικά με τα δικαιώματα των ζώων – πολιτών αποφάσισε να οργανώσει στην Αθήνα μια διαμαρτυρία στην πλατεία Μοναστηριακίου ενάντια στην κακοποίηση που υφίστανται όλα τα είδη ζώων στη χώρα μας. Φιλόζωοι από την Ελλάδα και την Κύπρο θα συναντηθούν στις 13:00 σε αυτή την ειρηνική διαμαρτυρία στην πλατεία Μοναστηρακίου και θα επιδιώξουν η 23η Μαρτίου να καθιερωθεί ως Ημέρα Πανελλαδικής Διαμαρτυρίας για την προάσπιση των δικαιωμάτων ΟΛΩΝ των ζώων.


Εκ μέρους της πρωτοβουλίας για την Πανελλαδική Διαμαρτυρία για όλα τα ζώα οι διοργανωτές εξηγούν: «Ως ενεργοί πολίτες αυτού του κόσμου, διαλέγουμε αυτή την ημέρα, με σκοπό να καθιερωθεί ως ημέρα πανελλαδικής διαμαρτυρίας ενάντια στην κακοποίηση που βιώνουν όλα σχεδόν τα είδη ζώων από τον άνθρωπο.

Η ημέρα αυτή θα αφιερωθεί στα ζώα που βασανίζονται σε κάθε λογής κλουβιά, εργαστήρια πειραματόζωων, εργοστάσια, τσίρκο, σφαγεία, ζωολογικούς κήπους, πετ σοπ, εκτροφεία, αλλά ακόμα και στο φυσικό τους περιβάλλον.

Σκοπός μας είναι η ενημέρωση, η ευαισθητοποίηση και η αφύπνιση των συμπολιτών μας ενάντια στην κακοποίηση των ζώων. Η πρωτοβουλία είναι καθαρά ανεξάρτητη από φορείς και οργανώσεις, γεγονός που, βέβαια, δεν αποκλείει την συμμετοχή μελών αυτών στις δράσεις μας.

Καλούμε όλους τους ευαισθητοποιημένους πολίτες αυτού του κόσμου να συμμετάσχουν στην διαμαρτυρία μας και να γίνουν μαζί μας η φωνή όλων αυτών που δεν μπορούν να μιλήσουν.

Πηγή/φωτό: Zoosos