ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ, ATZENTA

HMEΡΙΔΑ ΠΦΠΟ ΚΑΙ ΕΝΩΣΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ

Im Eis zoa - Σόλων ΜΚΟ
image_pdfimage_print

Im Eis zoa - Σόλων ΜΚΟΗμερίδα της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδoς  και της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας για τα προβλήματα που απορρέουν από την  εφαρμογή του Ν. 4039/2012 για τα ζώα, καθώς  και άλλα παρεμπίπτοντα ζητήματα του Ελληνικού και Ευρωπαϊκού  Δικαιϊκού Συστήματος


Το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 5 μ.μ., στο αμφιθέατρο “Ι. Δρακόπουλος”, κεντρικό κτίριο του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στα Προπύλαια, θα πραγματοποιηθεί Hμερίδα  υπό τη συμπροεδρία  του κου Εμμανουήλ-Ρούσσου Παπαδάκη, Αντεισαγγελέως του Αρείου Πάγου και Προέδρου της Ένωσης  Εισαγγελέων Ελλάδας και της κας Αναστασίας Μπομπολάκη, Προέδρου της Π.Φ.Π.Ο. 

Η Hμερίδα τελεί υπό την αιγίδα του Πρύτανη του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών κου Θεοδόση Πελεγρίνη, ο οποίος θα απευθύνει χαιρετισμό.

Ο θεματικός άξονας της Hμερίδας θα είναι: «Τα Παρεμπίπτοντα Ζητήματα του Δικαιϊκού μας Συστήματος απέναντι στις Κοινοτικές Οδηγίες, την Εφαρμογή τους και την Ευρύτερη Κοινωνική Αποδοχή».

Θα μιλήσουν Εισαγγελικοί Λειτουργοί, μεταξύ των οποίων και η Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών, η οποία είναι αρμόδια για την Προστασία των Ζώων, επιφανείς Πανεπιστημιακοί Δάσκαλοι, καθώς και εκπρόσωποι της ΕΛ.ΑΣ και του Συλλόγου Ελλήνων Εγκληματολόγων Παντείου Πανεπιστημίου.

Κατά τη διάρκεια της Hμερίδας θα εξετασθούν τα προβλήματα που απορρέουν από την καθημερινή  εφαρμογή του Ν.  4039/2012, ασάφειες και κενά αυτού, η ανταπόκριση των εμπλεκομένων Αρχών, καθώς και το ζήτημα της εν γένει παραβατικής συμπεριφοράς του ανθρώπου απέναντι στα άλλα ζωϊκά είδη στη χώρα μας αλλά και στη σύγχρονη Ευρώπη.

Κατεβάστε εδώ την πρόσκληση της ημερίδας.

Δείτε εδώ το πρόγραμμα της ημερίδας αναλυτικά.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Πανελλαδική Φιλοζωϊκή  & Περιβαλλοντική Ομοσπονδία 
Τηλ. 6976 489349, email: pfpomospondia@gmail.com 

Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος 
Τηλ. 210 8222548, email: eisag@otenet.gr

Πίσω στη λίστα

Σχετικά άρθρα