ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ, ATZENTA

ΕΚΠΟΙΗΣΗ – ΠΑΖΑΡΙ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ AVENUE

pazari vivliou 12 06 12 min - Σόλων ΜΚΟ
image_pdfimage_print

pazari vivliou 12 06 12 min - Σόλων ΜΚΟΏρες λειτουργίας: Καθημερινά: 9 το πρωί έως 9 το βράδυ.
Σάββατα:
 9 το πρωί έως 8 το βράδυ. Κυριακή: κλειστά
(Κηφισίας 41-47 Παράδεισος Αμαρουσίου)
ΔΩΡΕΑΝ 
PARKING 2000 ΘΕΣΕΩΝ. 
Από 18 Ιουνίου έως 7 Ιουλίου 2012.  

Η ΕΚΠΟΙΗΣΗ – ΠΑΖΑΡΙ ΒΙΒΛΙΟΥ  2012 οργανώνεται από το Επαγγελματικό Σωματείο Εκδοτών – Βιβλιοπωλών Ελλάδος (Ε.Σ.Ε.Β.Ε.) το σωματείο που διοργανώνει την καθιερωμένη πλέον εκδήλωση κάθε αρχή του χρόνου στην πλατεία Κλαυθμώνος.


Οι Έλληνες εκδότες, αποφάσισαν την διοργάνωση της εκδήλωσης και σε άλλα μέρη,  ώστε να μπορέσει περισσότερο  κοινό να επωφεληθεί αγοράζοντας ΠΟΛΥ ΦΘΗΝΑ ΒΙΒΛΙΑακόμη και με 50 λεπτά, βιβλία που έως τώρα έμεναν αδιάθετα στις αποθήκες των εκδοτικών οίκων.

Αυτή τη φορά από 18 Ιουνίου έως 7 Ιουλίου η εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στον ισόγειο χώρο του εμπορικού κέντρου Avenue – Λεωφόρος Κηφισίας 41-47 Παράδεισος Αμαρουσίου. 

100 εκδότες εκποιούν  150.000 βιβλία. Μπορείτε να βρείτε βιβλία όλων των κατηγοριών σε απίστευτα χαμηλές τιμές. Οι εκπτώσεις των βιβλίων στην εκποίηση  – παζάρι αρχίζουν  από 70% και σε ορισμένες περιπτώσεις φτάνουν και το 90%.

Ο μοναδικός περιορισμός είναι τα βιβλία που εκποιούνται να έχουν εκδοθεί μέχρι και το 2006 και όχι αργότερα. Δηλαδή δεν υπάρχουν βιβλία που εκδόθηκαν το 2007 η το 2008.

Με ελάχιστα χρήματα μπορεί κανείς να προμηθευτεί βιβλία – δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στο ποσό η την ποσότητα αγοράς  – μπορεί κανείς να προμηθευθεί ακόμη και ένα βιβλίο αξίας 0,50 ευρώ.

Σε αυτό το τεράστιο πλήθος βιβλίων είναι σίγουρο πως ο καθένας θα βρει πολλά βιβλία που τον ενδιαφέρουν και που δεν μπορούσε ποτέ να φανταστεί πως θα τα βρει σε τόσο χαμηλή τιμή.

Η εκποίηση θα λειτουργήσει για 20 μόνον ημέρες στον ισόγειο χώρο του εμπορικού κέντρου Avenue.

Το σωματείο Εκδοτών ελέγχει σχολαστικά τους τίτλους που εκποιεί ώστε να τηρούν τα κριτήρια κατ αρχήν της έκδοσης πέντε χρόνια πριν αλλά και της τιμής πώλησης που δεν μπορεί να είναι παρά με έκπτωση 70% τουλάχιστον.

Όλα τα βιβλία έχουν αυτοκόλλητη ετικέτα που περιέχει τον τίτλο του βιβλίου τον κωδικό αλλά και την τιμή πώλησης στην εκποίηση ώστε να ξέρει το κοινό την τιμή του πριν το αγοράσει.

Είναι αδύνατον να περιγραφεί η ποικιλία των βιβλίων και οι απίστευτες τιμές πώλησης. Επισκεφτείτε μας από κοντά για να τα ανακαλύψετε.

Θα διαθέσουμε βιβλία ΟΛΩΝ των κατηγοριών για ΟΛΕΣ τις ηλικίες.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ.

Περισσότερες πληροφορίες:
Σωματείο Εκδοτών Βιβλιοπωλών Ελλάδος / www.esebe.gr /
AVENUE τηλ. 2106100901 / www.avenuemall.gr

pazari_vivliou_12-06-12