ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ, ATZENTA

ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

cogita csr 1 - Σόλων ΜΚΟ
image_pdfimage_print

cogita-csrΤο Εργαστήριο Επιχειρησιακής Επικοινωνίας (Business Communication Laboratory) (http://www.bclab.aueb.grτου Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών διοργανώνει ημερίδα με θέμα «Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και Δημόσια Πολιτική στην Ευρώπη και την Ελλάδα – Τάσεις, Πρακτικές, Προοπτικές».


Η ημερίδα πραγματοποιείται την Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014, 09:00 – 14:30, στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών (Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη, Αθήνα), στο πλαίσιο της παρουσίασης και διάχυσης των αποτελεσμάτων του έργου “Corporate Social and Environmental Responsibility through Public Policy” (COGITA) (http://www.cogitaproject.eu). Το έργο COGITA συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ERDF) μέσω του Προγράμματος INTERREG IVC και από εθνικούς πόρους.

Στόχοι της ημερίδας είναι να παρουσιάσει καλές πρακτικές Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (ΕΚΕ) που εφαρμόζονται από δημόσιους φορείς της Ευρώπης και να ενθαρρύνει το διάλογο ανάμεσα σε δημόσιους φορείς και οργανισμούς που διαδραματίζουν ρόλο στην ενσωμάτωση της ΕΚΕ στη δημόσια πολιτική και την προώθησή της στις επιχειρήσεις.

Το πρόγραμμα της Ημερίδας (επισυνάπτεται) περιλαμβάνει:

-Παρουσίαση του έργου COGITA και των αποτελεσμάτων του.

-Παρουσιάσεις επιτυχημένων δράσεων ΕΚΕ από εκπροσώπους δημόσιων οργανισμών και φορέων τοπικής αυτοδιοίκησης της Ευρώπης.

-Συζήτηση Στρογγυλής Τραπέζης με θέμα την Εθνική Στρατηγική για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και τις προκλήσεις που επιφέρει προς τους δημόσιους φορείς, την περιφερειακή/τοπική αυτοδιοίκηση και τις επιχειρήσεις, με τη συμμετοχή εκπροσώπων δημόσιων φορέων, οργανισμών αυτοδιοίκησης και εκπροσώπων του επιχειρηματικού κόσμου.

Η συμμετοχή στην Ημερίδα είναι χωρίς χρέωση.

Η αίτηση συμμετοχής βρίσκεται στο σύνδεσμο http://goo.gl/forms/lEkQL10ijS.


Πηγή/φωτό: 
econews.gr