ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΦΙΛΟΖΩΪΑ

ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ ΒΟΗΘΗΣΕ ΣΤΗΝ ΕΞΙΧΝΙΑΣΗ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΜΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΣΚΥΛΟΥ

papagalos dolofonia - Σόλων ΜΚΟ
image_pdfimage_print

papagalos dolofonia - Σόλων ΜΚΟΈμοιαζε με τον τέλειο φόνο: μια γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της, χωρίς στοιχεία και χωρίς μάρτυρες.

Το μυστήριο ξεκίνησε όταν ο δημοσιογράφος Vijay Sharma επέστρεψε σπίτι του και βρήκε νεκρούς τη γυναίκα και τον σκύλο του.


Ο μόνος που επιβίωσε της επίθεσης ήταν ο παπαγάλος της οικογένειας εν ονόματι «Ηρακλής».

Οι έρευνες της αστυνομίας είχαν βαλτώσει και ο κ. Sharma πίστευε ότι δεν επρόκειτο να βρεθεί ποτέ ο δολοφόνος της γυναίκας του μέχρι που δέχθηκε μια επίσκεψη από τον Ashutosh, τον ανιψιό του.

Σύμφωνα με τον κ. Sharma, όταν είδε τον ανιψιό ο παπαγάλος, που όλες τις προηγούμενες ημέρες ήταν ασυνήθιστα ήρεμος, άρχισε να χοροπηδά μες το κλουβί του.

«Ήταν ξεκάθαρο ότι ο παπαγάλος ταράχτηκε και ηρέμησε μόνο όταν έφυγε ο Ashutosh. Έπειτα, όταν μιλούσα σε άλλους ανθρώπους κάθε φορά που έλεγα το όνομα Ashutosh ο παπαγάλος άρχιζε να κράζει. Αυτό με έκανε πραγματικά καχύποπτο και αποφάσισα να καλέσω την αστυνομία, δήλωσε ο σύζυγος του θύματος.

Η αστυνομία ερεύνησε τις τηλεφωνικές συνομιλίες του ανιψιού και στη συνέχεια προχώρησε στη σύλληψή του.

Ο Ashutosh ομολόγησε ότι είχε πάει στο σπίτι της θείας του μαζί με έναν φίλο του για να κλέψουν.

Πίστευε ότι η θεία του θα έλειπε όμως όταν την είδε την σκότωσε γιατί φοβόταν ότι θα τον αναγνώριζε.

Μετά τον φόνο οι δυο δράστες πήραν ό,τι βρήκαν μπροστά τους και εξαφανίστηκαν.

Όπως ομολόγησε ο ανιψιός, σκότωσε τον σκύλο γιατί πίστευε ότι θα μπορούσε να βοηθήσει στην αναγνώριση και την σύλληψή του, ωστόσο δεν σκέφτηκε να σκοτώσει τον παπαγάλο.

Πηγή/φωτό: Econews