ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ, ATZENTA

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 5η ΠΑΝΑΤΤΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΜΕΑ 2010

amea.disability2 - Σόλων ΜΚΟ
image_pdfimage_print

amea.disability2 - Σόλων ΜΚΟΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
         
Η Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. «ΕΔΡΑ», ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Περιστερίου (ΑΟΔΗΠ) και ο Πανελλήνιος Σύλλογος Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων σας προσκαλούν  στην 5η Παναττική Αθλητική Διοργάνωση ΑΜΕΑ που θα λάβει χώρα την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010 από τις 9.30 έως τις 12 το πρωί, στο Κλειστό Γυμναστήριο «Ανδρέας Παπανδρέου» (Τζων Κέννεντυ & Γιαννιτσών, Περιστέρι).


Ελεύθερη είσοδος 
         
Η 5η Παναττική Αθλητική Διοργάνωση ΑΜΕΑ 2010, αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα ΑΜΕΑ (3η Δεκεμβρίου), διοργανώνεται για παιδιά, νέους και ενήλικες με ψυχικές διαταραχές και νοητική υστέρηση έχοντας ως στόχο πέραν του αθλητικού χαρακτήρα της την ευαισθητοποίηση του ευρύ κοινού σε θέματα ΑμεΑ. Η Παναττική Αθλητική Διοργάνωση ΑμΕΑ, αποτελεί ένα θεσμό για τη Δυτική Αττική, περιλαμβάνοντας τη συμμετοχή φορέων με αθλητές ΑμΕΑ (άτομα με Νοητική Υστέρηση, Αυτισμό και Κινητική Δυσκολία). Φιλοξενεί τα ακόλουθα Αθλήματα: Άλμα χωρίς φόρα, Εκτέλεση πέντε ελεύθερων βολών μπάσκετ, Σκυταλοδρομία και Τσουβαλοδρομία μαθητών ειδικών σχολείων.

Για το 2010, οι συνδιοργανωτές θα τιμήσουν την Παραολυμπιονίκη κα. Ανθή Καραγιάννη, για το ήθος και την μαχητικότητά της.

        Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν και εκπρόσωποι από το Πρόγραμμα  Εθελοντισμού της Οργανωτικής Επιτροπής Παγκόσμιων Αγώνων Special Olympics ΑΘΗΝΑ 2011 οι οποίοι θα είναι στην διάθεση του κοινού για ενημέρωση και συμμετοχή στο Πρόγραμμα.

        Η ομάδα Γενικής Γυμναστικής του Συλλόγου ΓΑΣ «ΕΙΡΗΝΗ» Περιστερίου «Μπελάδες» θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα ακροβατικής γυμναστικής με hip hop και breakdance. Την παρουσίαση της εκδήλωσης θα πραγματοποιήσει ο ηθοποιός κ. Βισκαδουράκης Θανάσης.
       Σας καλούμε όλους να λάβετε μέρος και να στηρίξετε ενεργά το έργο μας!

ΧΟΡΗΓΟΣ:
Pepsico ΗΒΗ

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

  • NOVA SPORT FM
  • ΑΘΗΝΑ 984
  • MAD TV & MAD RADIO
  • SPORTDAY
  • ΓΑΥΡΟΣ
  • ATHENS VOICE
  • BASKETBLOG
  • EUROCHARITY

ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ:

  • Στον ΕΣΑΚΕ (Ελληνικός Σύνδεσμος Ανωνύμων Καλαθοσφαιρικών Εταιρειών) για τη δωρεά σε μπάλες μπάσκετ.
  • Στον ΦΟΥΡΝΟ “ΖΩΗΣ” στο Περιστέρι, για τη δωρεά προϊόντων για τους αθλητές.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε δείτε τη σελίδα http://www.edra-coop.gr/ViewShopArticle.aspx?ArticleId=5853

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση μπορείτε να απευθυνθείτε ως εξής:

·         Κοινωνικές Συνεταιριστικές Δραστηριότητες Ευπαθών Ομάδων «ΕΔΡΑ», τηλ/φαξ: 210-5913826, κα. Γκούτσιου Αριστέα, Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων κιν: 6936 784724, e-mail: mko.edra@gmail.com

·         Πανελλήνιος Σύλλογος Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων ALMA: 210 8664100 (τηλ/fax), 210-9828150, κιν.6932-242414 (κα. Γιαννακοπούλου), e-mail: adapted_activities@hotmail.com