ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ, ATZENTA

ΕΚΘΕΣΗ ECOLIFE ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΣΤΙΣ 28-31 ΜΑΪΟΥ

eco logo - Σόλων ΜΚΟ
image_pdfimage_print

eco logo - Σόλων ΜΚΟΗ Ecolife με την υποστήριξη της «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων φέρνει στο Γκάζι από 28-31 Μαΐου, ένα πάζλ γεμάτο πληροφορίες, ιδέες και προτάσεις από το χώρο της οικολογίας. Στην έκθεση θα συμμετάσχει και η ΜΚΟ Σόλων, περίπτερο Ν. 71

         Με κοινό στόχο μια καλύτερη ποιότητας ζωής, συσπειρώθηκαν οικολογικές οργανώσεις, πολιτιστικοί φορείς, εταιρίες που δραστηριοποιούνται στο τομέα της οικολογίας, επιστήμονες και καλλιτέχνες, δημιουργώντας διόδους επικοινωνίας με τον κόσμο.

 Με ένα νήμα που ξετυλίγεται μέσα από ομιλίες, ημερίδες, προβολές, παραστάσεις, event, που περνάει από την έκθεση οικολογικών και βιολογικών προϊόντων, που παρακολουθεί τις εξελίξεις στην επιστήμη και την τεχνολογία και φτάνει σε προτάσεις και λύσεις φιλικές προς το περιβάλλον, οι ημέρες αυτές στο Γκάζι περιέχουν ενέργεια, επικοινωνία και ατμόσφαιρα που απολαμβάνουν όλες οι ηλικίες.

Πατήστε εδώ για να δείτε το πλήρες Πρόγραμμα της έκθεσης

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε την πρόσκληση της έκθεσης, μπορείτε να την εκτυπώσετε και να μπείτε εντελώς δωρεάν στο χώρο της έκθεσης.


21 
Μαΐου 2009