ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ, ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ

stevia3 - Σόλων ΜΚΟ
image_pdfimage_print

stevia3 - Σόλων ΜΚΟΗ πρωτοβουλία “Πολίτες κατά του λιθάνθρακα”, συγκαλεί συνάντηση κινήσεων πολιτών, την Κυριακή 30 Μαρτίου, στις 11 π.μ., στον Αλμυρό Βόλου, στα γραφεία της Εθελοντικής περιβαλλοντικής ομάδας Αλμυρού “Εν δράσει”. Με σκοπό, να συγκροτηθεί ένα πλατύ μέτωπο κατά του λιθάνθρακα, να συζητηθούν οι αναγκαίες πρωτοβουλίες για τη συνέχιση της δράσης, καθώς και οι τρόποι της ενεργότερης παρέμβασης της κοινωνίας των πολιτών.
Καλούνται στη συνάντηση, όχι μόνο οι κινήσεις των πολιτών που συμμετέχουν, ήδη, στην πρωτοβουλία “Πολίτες κατά του λιθάνθρακα”, αλλά και κάθε άλλη ενεργή συλλογικότητα, που επιθυμεί να συστρατευτεί μαζί μας σε αυτήν τη μεγάλη προσπάθεια.

Για περισσότερες πληροφορίες:
επισκεφθείτε τον ιστότοπο της πρωτοβουλίας http://lithanthrakas.wordpress.com/, και 
επικοινωνήστε με το e-mail lithanthrakas@gmail.com


Ανοικτή εκδήλωση διοργανώνει το Κέντρο Ευρωπαϊκού Συνταγματικού Δικαίου – Ίδρυμα Θεμιστοκλή και Δημήτρη Τσάτσου σε συνεργασία με το “Indian Educational Mission Society”, με τίτλο «Ανθρώπινα Δικαιώματα στην Ινδία. Το ζήτημα των καστών και ιδίως των “Ανέγγιχτων”». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6 Απριλίου 2008 και ώρα 19:00-21:00 στο ξενοδοχείο Athens Acropol (Πειραιώς 1).
Website: www.cecl.gr


Σαρηνάκης Δημήτρης