ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ

ΚΟΙΤΑΞΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ! ~ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΟΧΤΩ ΣΠΟΤ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΖΩΑ

poster grey - Σόλων ΜΚΟ
image_pdfimage_print

poster grey min arxiko - Σόλων ΜΚΟΗ Πανελλαδική, Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία (Π.Φ.Π.Ο), σας προσκαλεί την Τρίτη 31/3/2015 και ώρα 12:00 μ.μ. στο «Αγγέλων Βήμα» (χώρος που παραχωρήθηκε αφιλοκερδώς),  στην οδό Σατωβριάνδου 36, Ομόνοια, όπου  θα πραγματοποιηθεί η επίσημη παρουσίαση τηλεοπτικών spots ευαισθητοποίησης  απέναντι στα ζώα.

Η ΠΦΠΟ στο πλαίσιο των προσπαθειών που καταβάλει για την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας απέναντι στα ζώα, ανέλαβε την πρωτοβουλία και την ευθύνη για την δημιουργία οχτώ spots σχετικά με τις κακοποιήσεις, τις εγκαταλείψεις, τις στειρώσεις, τα λεγόμενα ‘’βαρελόσκυλα’’ και τα άγρια ζώα με τον γενικό τίτλο: ‘’Σταμάτα τώρα! Κοίταξε τα μάτια τους! Stop Now! Look into their eyes!’’


Η πρωτοβουλία αυτή (μεταξύ των άλλων δράσεων της Ομοσπονδίας) ήταν επιτακτική, εξαιτίας της πολύ άσχημης κατάστασης διαβίωσης των ζώων στην πατρίδα μας, καθώς και των συχνών και πολλές φορές πρωτοφανούς βαναυσότητας περιστατικών κακοποιήσεων, δηλητηριάσεων, εγκαταλείψεων, θανάτων από ασιτία και άλλου είδους αγριοτήτων σε βάρος τους, από «συνανθρώπους» μας.

poster STOP prosklisi0

Το εγχείρημα στηρίχτηκε αποκλειστικά σε εθελοντική εργασία και τα γυρίσματα έγιναν σε χώρο που ευγενικά παραχώρησε η εταιρεία “ΕΨΙΛΟΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Γεωργία Ζώη – Ευάγγελος Τσιρώνης”.

Τα κείμενα, πάνω στα θέματα που υποδείχτηκαν από την Π,Φ.Π.Ο, έχει γράψει η ηθοποιός και σεναριογράφος Αννα Αδριανού.

Στα γυρίσματα έλαβαν μέρος, αφιλοκερδώς, οι ηθοποιοί: Άδριανού Άννα, Αλαφούζος Σωκράτης, Ατζολετάκη Γωγώ, Ζώη Γεωργία, Κουνδουράκη Γιώτα,  Κουρεντή Μυριέλα, Λάγκος Κωνσταντίνος, Λούπη Υρώ, Μαρκοπούλου Πηνελόπη, Μιχαήλου Άννα, Σερέτη Νίκη, Τουμασάτου Μαριάννα, Τσάβαλου Κατερίνα, Φιλίνη Ελένη και Χατζηαργύρη Σάννυ Ελένη, οι ποδοσφαιριστές  Γιαννακόπουλος Στέλιος και Τζόρβας Αλέξανδρος, ο στιχουργός Ιατρόπουλος Δημήτρης και ο τραγουδιστής Κουρκούλης Νίκος.

Σκηνοθέτης είναι ο Τάκης Ζερδεβάς, οπερατέρ ο Παναγιώτης Τσάγκας, οι οποίοι προσέφεραν και τον απαραίτητο τεχνικό εξοπλισμό. Μοντάζ ο Μάκης Φάρος.

Το μακιγιάζ επιμελήθηκαν επίσης εθελοντικά οι μακιγιέζ Αλιφέρη Έστερ, Κολάση Μαρία, Πέτροβα Αγγελική και Τζαβάρα Αναστασία από τη Σχολή Freddy Makeup Stage.

Τις αφίσες, τα έντυπα των προσκλήσεων και των θηκών των cd σχεδίασε εθελοντικά η Χριστιάνα Μπεργκ.

Τα έντυπα των ευχαριστηρίων σχεδίασε επίσης εθελοντικά η Έφη Τσεκμέζογλου.

Την εκτύπωση των εντύπων ανέλαβε αφιλοκερδώς η εταιρεία «ΚΑΜΠΥΛΗ Α.Ε.Β.Ε.»

Η εταιρεία «Super Market Σκλαβενίτης & ΣΙΑ ΑΕΕ» διέθεσε χρηματικό ποσό στην Π.Φ.Π.Ο. για την κάλυψη δαπανών που προέκυψαν για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης της παρουσίασης των spots.

Την επικοινωνία – δημόσιες σχέσεις ανέλαβε εθελοντικά η Μαρκέλλα Καζαμία (playwalk).

Συντονιστής της όλης προσπάθειας από την Π.Φ.Π.Ο, ο Πάνος Καφφές

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα αναφερθούν από εκπροσώπους της Π.Φ.Π.Ο, μερικά σημαντικά θέματα, όπως η προσπάθεια της Ομοσπονδίας για την Συνταγματική αλλαγή που αφορά στην αντιμετώπιση της Φύσης και των Ζώων.

Επίσης θα δοθούν έντυπα ευχαριστηρίων στους καλλιτέχνες και αθλητές που συμμετείχαν στα spots.

Προσκεκλημένοι σε αυτήν την εκδήλωση θα είναι όλοι οι συντελεστές που έλαβαν μέρος στα γυρίσματα των spots, μέλη της φιλοζωϊκής κοινότητας, καλλιτέχνες, άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών, της εκκλησίας και της πολιτείας.

Παρατίθενται αφίσες από την Π.Φ.Π.Ο. τις οποίες μπορείτε να τυπώσετε και να κολλήσετε σε καταστήματα, κτηνιατρεία κ.λπ. της περιοχής σας. Η πρώτη αφίσα έχει τους συμμετέχοντες στα σποτάκια και στην εκδήλωση. Οι επόμενες στα Ελληνικά και στα Αγγλικά, αφορούν το γενικότερο σύνθημα που αφορά στον τίτλο των σποτ και μπορείτε να τις εκτυπώσετε/νετε και να τις κολλάτε και στη συνέχεια μετά και από την παρουσίαση των σποτ.

poster grey names 1 

 

poster grey GR 2

 

 

poster grey EN3


Πηγή: Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία, pfpo.gr