ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ

2η ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΑ-29-03-2015-ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ

cat mizi pg - Σόλων ΜΚΟ
image_pdfimage_print

cat mizi pg - Σόλων ΜΚΟΠέρυσι μαζευτήκαμε όλοι μαζί στο Μοναστηράκι και διαμαρτυρηθήκαμε σιωπηλώς για την καταπίεση, την κακοποίηση και τον φόνο που υφίστανται τα αδέλφια μας τα ζώα στους χώρους κολαστηρίων που ονομάζονται φάρμες, σφαγεία, γουναράδικα, εργαστήρια πειραματόζωων, ζωολογικοί κήποι, τσίρκα, pet shops κλπ. Και φέτος μπορούμε να κάνουμε το ίδιο, δείχνοντας τη συμπαράστασή και τον πόνο μας στους δούλους ενός αθλίου συστήματος καταπάτησης δικαιωμάτων, βασανισμού και εξόντωσης ζωντανών πλασμάτων.


Όλοι οι ΦΙΛΟΖΩΟΙ την Κυριακή 29 Μαρτίου στις 12 το μεσημέρι στο Μοναστηράκι για να φωνάξουμε ένα μεγάλο ΌΧΙ στην βαναυσότητα!

Ποιοι είμαστε; Είμαστε πολίτες από την Ελλάδα και την Κύπρο, που διεκδικούμε την παύση της εκμετάλλευσης όλων των μορφών ζωής από τον άνθρωπο. Εναντιωνόμαστε στην κακοποίηση των ζώων, όπως αυτή πραγματοποιείται στις βιομηχανικές μονάδες κρέατος, γάλακτος και αυγών, στη βιομηχανία της γούνας, στην αλιεία, τα εργαστήρια πειραματόζωων, τα καταστήματα πώλησης ζώων για κατοικίδια, τους ζωολογικούς κήπους, τα δελφινάρια, τους ιπποδρόμους κ.ά.

Τι διεκδικούμε; Διεκδικούμε μία ζωή απαλλαγμένη από προϊόντα και υπηρεσίες που εκμεταλλεύονται και κακοποιούν συναισθανόμενα πλάσματα. Χωρίς κρέας, γάλα, γούνες, δερμάτινα αξεσουάρ, πουπουλένια παπλώματα, καθαριστικά δοκιμασμένα σε μάτια γάτας, σκύλου, πιθήκου ή αρουραίου. Διεκδικούμε μία ζωή με αλληλεγγύη προς κάθε συναισθανόμενο ον.

Τι προτείνουμε; Προτείνουμε να έρθετε μαζί μας, να γίνουμε περισσότεροι. Προτείνουμε να σκεφτείτε πως υπάρχει και ένας εναλλακτικός τρόπος ζωής από αυτόν που μάθαμε μεγαλώνοντας. Διαβάστε για τα κινήματα του αντισπισισμού και του βεγκανισμού. Δείτε μέχρι που μπορείτε εσείς οι ίδιοι να αλλάξετε συνήθειες που θα ωφελήσουν εσάς και τους γύρω σας.

Πηγήwww.youtube.com

Φωτογραφία: commons.wikimedia.org

 

Σχετικά άρθρα