1

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ: ΦΥΣΗ ΓΗ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, Βούλα, Αθήνα, 23/3

Σας προσκαλούμε το Σάββατο 23 Μάρτιου 2013  από τις  9.00-17.00 στο εργαστήριο Φυσικής Καλλιέργειας με τον Π. Μανίκη στο Αυτοδιαχειριζόμενο Κάμπινγκ  Βούλας.
Θα δημιουργήσουμε ένα  λαχανόκηπο Φυσικής Καλλιέργειας που δεν απαιτεί βοτάνισμα, φυτοφάρμακα, λίπασμα, ή όργωμα χρησιμοποιώντας σβώλους. Σ’ αυτό το φιλοσοφικό-πρακτικό  εργαστήριο Φυσικής Καλλιέργειας στόχος μας είναι μπούμε βαθύτερα σε μια φιλοσοφία που θα μας επιτρέψει να προσεγγίσουμε μια υγιή και αρμονικότερη σχέση με την γη, τους εαυτούς μας και τους γύρω μας αλλά και να αποκτήσουμε  τις  πρακτικές γνώσεις που απαιτεί η πορεία προς τη διεκδίκηση  της διατροφικής μας ελευθερίας και αυτάρκειας.


Γιατί μπορούμε να Πάρουμε Τη Ζωή Μας Στα Χέρια Μας!!!

Φέρτε μαζί σας αν έχετε
-το φαγητό σας  για το συλλογικό μας τραπέζι
-τσάπες και  παραδοσιακούς σπόρους.

Επιλέξαμε το Aυτοδιαχειριζομενο  Kάμπινγκ  Βούλας σαν χώρο  για την εκδήλωση μας γιατί εδώ την ίδια  ώρα που  αξιοποιούμε με σεβασμό μια αχρησιμοποίητη έκταση ακαλλιέργητης αστικής γης.
-Απελευθερώνουμε τη κλειδωμένη παραλία και δίνουμε ελεύθερη πρόσβαση για όλους!
-Ξαναδίνουμε ζωή στα εγκαταλελειμμένα κτήρια μετατρέποντας τα  σε ένα ελεύθερο κύτταρο πολύμορφης κοινωνικής δημιουργίας, αλληλεγγύης, και πολιτισμού.
-Υπερασπιζόμαστε αυτό το κομμάτι πολύτιμης και ακόμη δημόσιας περιουσίας και  αναλαμβάνουμε την αυτοδιαχείριση του αναζητώντας άμεσοδημοκρατικούς τρόπους συνύπαρξης. Παραμένουμε ανυπότακτοι και αντιστεκόμαστε στα σχέδια εκποίησητης Δημόσια γης, του φυσικού πλούτου και αυτής της ίδιας της ζωής μας!

Στο τέλος της εκδήλωσης μπορείτε να περιηγηθείτε στον χώρο και να απολαύσετε την ελεύθερη παραλία.

Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν:
Αυτοδιαχειριζόμενο Κάμπινγκ  Βούλας
Βλαστός Κοινωνικός Συνεταιρισμός Ελληνικού – Αργυρούποληs
Αυτοδιαχειριζόμενος Αγρός Ελληνικού.

Το Αυτοδιαχειριζόμενο Κάμπινγκ Βούλας είναι 200 μέτρα από την αφετηρία του Τραμ στη Βούλα (δίπλα στο ΠΙΚΠΑ Βούλας)

Πληροφορίες: 6974342771 – 6944508223  & 22910-79507, durjaki@hotmail.com

Δείτε εδώ το χάρτη μετάβασης στην περιοχή, και περισσότερες πληροφορίες