1

Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ: ήρθε η ώρα να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας!

Σάββατο 26 Μαρτίου 2011, στις 20:30: Ο χρόνος μετράει ήδη αντίστροφα για την τρίτη συνεχόμενη χρονιά που θα σβήσουμε τα φώτα για μία ώρα, πρωταγωνιστώντας για ακόμα μια φορά στον αγώνα ενάντια στην κλιματική αλλαγή. 
Η Μ.Κ.Ο. Σόλων, όπως και κάθε χρόνο, έτσι και φέτος θα συμμετάσχει στην «Ώρα της Γης» στηρίζοντας ιδέες που προάγουν το συντονισμό της παγκόσμιας ευαισθητοποίησης και δημιουργούν την ευκαιρία να ξανασκεφτούμε από την αρχή και να σχεδιάσουμε ένα διαφορετικό μέλλον, διαφορετικό από αυτό που προδιαγράφει η βάρβαρη ρουτίνα της άναρχης καταστροφικής ανάπτυξης.

Ας γίνουμε όλοι αρωγοί μιας πράξης ευαισθητοποίησης για τις κλιματικές αλλαγές. Το Σάββατο 26 Μαρτίου, στις 20:30, έρχεται η στιγμή να ξεπεράσουμε τη μία ώρα, να ξεπεράσουμε τον ίδιο μας τον εαυτό! Το μήνυμα της Ώρας της Γης 2011 είναι ένα μήνυμα προσωπικής δέσμευσης για τον καθένα από εμάς. Μίας δέσμευσης που δεν περιορίζεται σε 60 λεπτά αλλά θα διατρέχει την καθημερινότητά μας και θα μας φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην προστασία του πλανήτη.  


Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε: 
wwf.gr/earthhour