1

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ & ΜΠΑΖΑΡ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο Δήμο Αγ. Αναργύρων διοργανώνει δύο φιλανθρωπικές εκδηλώσεις με σκοπό την ενίσχυση των σημαντικών υπηρεσιών που προσφέρει σε άπορες οικογένειες του Δήμου:
       Χριστουγεννιάτικη Φιλανθρωπική Συναυλία
 την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου στις 20.30 στο Πολιτιστικό κέντρο «Μαρία Έλενα» (Αγ. Παρασκευής 40), με την μουσικοσυνθέτη Ζωή Τηγανούρια σε ένα μελωδικό και συναρπαστικό ταξίδι με οδηγό το ακορντεόν της και τη φωνή της τραγουδίστριας Άννα Μελίτη.


        Είσοδος για την εκδήλωση: 10 ΕΥΡΩ. (τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του Παντοπωλείου).
        Φιλανθρωπικό Μπαζάρ 
το Σάββατο 11 & Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010, από τις 11.00 έως τις 17.00 στο Enzzo De Cuba (Αγ. Παρασκευής 70-72, Περιστέρι). Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν είδη γνωστών εταιρειών (ρούχα, εσώρουχα, αξεσουάρ κ.ά.) σε πολύ χαμηλές τιμές: AttrativoDIESELFolie FolieHelmiLunaParanoia, 3 Guys, Toi MoiTriumphVisconttiκ.ά.

       Το Κοινωνικό Παντοπωλείο βρίσκεται στην οδό Χίου και Καλύμνου στους Αγίους Αναργύρους, αποτελώντας μια σύμπραξη του Δήμου Αγίων Αναργύρων και των κοινωνικών φορέων «ΕΔΡΑ» και «ΔΡΑΣΗ» που έχει ως σκοπό την κάλυψη με τρόφιμα, ρούχα ή άλλα είδη οικιακής χρήσης των οικονομικά αδύναμων κατοίκων του Δήμου. 
      Το Παντοπωλείο μπορεί να προσφέρει δωρεάν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε άπορα άτομα που στερούνται των βασικών ειδών διαβίωσης (ηλικιωμένοι, μονογονεϊκές οικογένειες, πολύτεκνοι, ΑμεΑ), καθώς επίσης προϊόντα με μεγάλη έκπτωση σε όλες τις κατηγορίες της πρώτης ομάδας με χαμηλά εισοδήματα (ηλικιωμένοι, μονογονεϊκές οικογένειες, πολύτεκνοι, ΑμεΑ). Επιπλέον, κάθε πολίτης μπορεί να αγοράσει τα προϊόντα του Παντοπωλείου σε τιμές super market και με αυτόν τον τρόπο να στηρίξει την λειτουργία του, δεδομένου ότι τα έσοδα από την πώληση των προϊόντων διατίθενται αποκλειστικά για την αγορά νέων ειδών που παρέχονται δωρεάν στους δικαιούχους.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο παραμένει καθημερινά ανοικτό προς κάθε ενδιαφερόμενο 8.00-16.00

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε δείτε τις σελίδες

http://www.edra-coop.gr/ViewShopArticle.aspx?ArticleId=5863

http://www.edra-coop.gr/ViewShopArticle.aspx?ArticleId=5862

9 Δεκεμβρίου 2010