1

ΕΝΕΡΓΕΙΑ & ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ: 6ο Διεθνές Συνέδριο & Έκθεση για τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

14-16 Απριλίου 2010 — Σόφια, Βουλγαρία

Παρά την τρέχουσα οικονομική κρίση, η ανάπτυξη στον τομέα της ενέργειας είναι συνεχής. Το 6ο Διεθνές Συνέδριο & Έκθεση για τη Νοτιοανατολική Ευρώπη με θέμα την Ενέργεια & τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας είναι το σημαντικότερο γεγονός για την Ενέργεια στην ΝΑ Ευρώπη για το 2010.

Συνδυάζει με μοναδικό τρόπο τα επιστημονικά και τα επιχειρηματικά θέματα και προσφέρει ιδανικές ευκαιρίες για ενημέρωση, προβολή και δικτύωση στο κλάδο της ενέργειας.

ΟΜΙΛΗΤΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ – 50 ομιλητές από την Αυστρία, τη Βουλγαρία, τη Δημοκρατία της Τσεχίας, τη Γερμανία, την Ελλάδα, την Ουγγαρία, την Ιταλία, τη Σερβία, την Ισπανία, τις Κάτω Χώρες, την Τουρκία και την Αγγλία.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ – περισσότεροι από 400 ειδικοί της βιομηχανίας ενέργειας από 28 χώρες.

ΕΚΘΕΤΕΣ – πάνω από 130 οργανισμοί και επιχειρήσεις από την Αυστρία, Βουλγαρία, Κίνα, Δημοκρατία της Τσεχίας, Δανία, Γερμανία, Ελλάδα, Ιρλανδία, Ιταλία, Ισπανία, Σουηδία, Γαλλία, ΗΠΑ.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ – περισσότεροι απο 3000 επισκέπτες. Πέρυσι πάνω από το 60% των επισκεπτών ήταν decision makers και το 31% – τεχνικοί, σύμβουλοι και ειδικοί πωλήσεων από οργανισμούς και επιχειρήσεις. 

Κυριότερα σημεία:
–Γερμανία – Κύριος στρατηγικός εταίρος 
–Ιταλία – Χώρα εστίασης 
–Νέο τμήμα: e-κινητικότητα: e- αυτοκίνητα & e-ποδήλατα και άλλα καινοτόμα υβριδικά συστήματα,
–Κινητές λύσεις ενεργειακής αποθήκευσης, νέα καύσιμα κ.λπ.
–Ισχυρή παρουσία εκθετών από τη Γερμανία και την Αυστρία, που οργανώνεται μέσα σε ένα γερμανικό περίπτερο (για τρίτη χρονιά) και ένα αυστριακό περίπτερο (για δεύτερη χρονιά).
–Θέματα συνεδρίου: ενεργειακή αποδοτικότητα, ηλεκτρική ενέργεια RES, RES ψύξης / θέρμανσης, διπλή και τριπλή χρήση, ενεργειακή ανεξαρτησία δήμων & κοινοτήτων – case studies κλπ.

Mε Την Υποστήριξη των:
Η εκδήλωση έχει την υποστήριξη της Ευρωπαϊκή Ένωσης Φωτοβολταϊκής Βιομηχανίας καθώς και των Bayern Innovativ, του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Γεωθερμικής Ενέργειας, της COGEN Ευρώπης, της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ηλιακής Θερμικής Βιομηχανίας, της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, του Αμερικανικού Συμβουλίου σχετικά με τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, και της Ιταλικής Ένωσης Παραγωγών Ενέργειας.

Περισσότερες Πληροφορίες:
Εάν ενδιαφέρεστε για περισσότερες πληροφορίες για την έκθεση, το πρόγραμμα του συνεδρίου, αιτήσεις συμμετοχής, και άλλες χρήσιμες πληροφορίες, παρακαλούμε απαντήσετε στο μήνυμα αυτό στέλνοντας μας τα ακόλουθα στοιχεία:

ΕΤΑΙΡΙΑ/ΦΟΡΕΑΣ:………………………………………………………
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ:…………………………………………………………….
ΤΗΛ.:…………………………………………………………………………
ΕΜΑΙΛ:………………………………………………………………………

Επιπρόσθετα μπορείτε να επικοινωνείτε με την κα. Μαρία Ντόμπρεβα, Global Greece, τηλ.2310474191 fax 2310474192 και στο e-mail sales@globalgreece.gr

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση χρειαστείτε.

Με φιλικούς χαιρετισμούς
Για την Global Greece
Μπάμπης Φιλαδαρλής
Δ. Σύμβουλος

Πηγή: www.e-ecology.gr