1

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΦΙΛΟΖΩΪΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ

Μια φιλόδοξη συνεργασία με την τούρκικη ομοσπονδία φιλοζωικών σωματείων HAYTAP  προέκυψε μέσα από την διαδικτυακή επικοινωνία και δράση δεκάδων φιλοζωικών σωματείων και δυναμικών ιδιωτών πάνω σε ποικίλα θέματα προστασίας και διεκδίκησης δικαιωμάτων των ζώων στην χώρα μας.     

Η HAYTAP μέσω εκπροσώπου της, η οποία πρωταγωνίστησε στην ίδρυση αυτού του κόμβου επικοινωνίας στο διαδίκτυο, προσέφερε ελεύθερα για χρήση από ελληνικά σωματεία και οργανώσεις μία σειρά από αφίσες και διαφημιστικά που αφορούν σε θέματα αιχμής του φιλοζωικού κινήματος (προστασία και μη εγκατάλειψη των αδέσποτων ζώων, αποκάλυψη του φρικτού παρασκηνίου για τα τσίρκο, όρια στον «καταναλωτισμό» ζωντανών ψυχών από τα pet shop κα). 
       
       Πολλές ελληνικές οργανώσεις καλοδέχτηκαν την προσφορά και συμμετείχαν στην προβολή των μηνυμάτων σε διάφορες μεγάλες πόλεις της Ελλάδας και με διάφορους τρόπους που σύντομα θα παρουσιαστούν. 



       Η HAYTAP προς τιμήν της, προσέφερε τις αφίσες αυτές για το καλό των ζώων αδιαφορώντας ακόμη και για το αν θα προβληθεί το λογότυπό της στην χρήση τους. Θα προβάλουμε το υλικό αυτό στο site μας και ελπίζουμε ότι μαζί με την  δημιουργική επικοινωνία των ελληνικών και τουρκικών σωματείων θα φέρουν μία νέα δυναμική στην χώρα μας πάνω στη διεκδίκηση των δικαιωμάτων των αδικημένων και ασθενέστερων συγκάτοικών μας στον πλανήτη. 



Δείτε εδώ την ιστοσελίδα της HAYTAP

23 Ιουλίου 2009 

Δημήτρης Σαρηνάκης
Μέλος της ΜΚΟ Σόλων
ds@solon.org.gr