1

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

  ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΟΛΟΥ 5 – ΠΛΑΚΑ
                                                                                   5 ΙΟΥΝΙΟΥ 2009      
                                                          ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

         Στο πλαίσιο του ερευνητικού προγράμματος «ΟΙΚΟΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ: ΙΣΤΟΡΙΑ – ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΞΗ» η Άννα Λάζου σε συνεργασία με την Ηράκλεια Ένωση Αττικής και την Πολιτιστική Πρωτοβουλία Νέων σας προσκαλούν σε εκδήλωση για την Παγκόσμια ημέρα Περιβάλλοντος, επιμορφωτικού και καλλιτεχνικού χαρακτήρα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
         Η Ηράκλεια Ένωση Αττικής και η Πολιτιστική Πρωτοβουλία Νέων παρουσιάζουν:  το πιλοτικό σχέδιο ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΣΤΕΓΕΣ- ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΟΛΗ του προγράμματος Πρωτοβουλίες Νέων (Δράση 1.2, Νέα Γενιά σε Δράση) και τα αποτελέσματα της 9μηνης δράσης τους με οπτικοακουστικά μέσα. Ακολουθεί επιστημονική συζήτηση με εισηγητή τον κ. Κατηχωρίτη Στέργιο, τ. Νομάρχη -Αχαΐας – Αρχιτ. Μηχανικό – Διδάκτορα Πανεπιστημίου με το Θέμα: «Η πόλη που θα θέλαμε». Ώρα έναρξης 7μμ.

         Η Δ ρ υ ό ς Τ ό π ο ι,  Ερευνητική και Καλλιτεχνική Ομάδα της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, παρουσιάζει: «Το Τραγούδι του Ήλιου» της Λέτας Κουτσοχέρα, ένα οικολογικό διαδραστικό παραμύθι για παιδιά και μεγάλους. Τα παιδιά καλούνται να συμμετάσχουν θεατρικά και ζωγραφίζοντας στη διάρκεια της παράστασης. Ώρα έναρξης 8.00μμ

         Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα διανεμηθεί ενημερωτικό έντυπο και ψηφιακό υλικό και θα προσφερθεί κέρασμα στους παριστάμενους.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 210 7644 039– 6983942295 Ά. Λάζου, ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΣΧΟΛΗ – 746 – Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου 157 84 Αθήνα – Τηλ.: 2107277795 -7, fax: 210 7248979 – e-mail: dryos.topoi@yahoo.grlazou@ppp.uoa.gr – www.phil.uoa.gr/~lazou/