1

CEO & CSR 2009: “ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΣΦΥΡΗΛΑΤΟΥΝ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ NEW DEAL”

Η Money Conferences σε αποκλειστική συνεργασία με τη EuroCharity διοργανώνει για τρίτη συνεχή χρονιά το συνέδριο CEO & CSR. Το φετινό συνέδριο αποτελεί τη συνέχεια των συνεδρίων CEO & CSR 2007 και CEO & CSR 2008, τα οποία ολοκληρώθηκαν με ιδιαίτερη επιτυχία με τη συμμετοχή ανώτατων στελεχών του επιχειρηματικού κόσμου, ειδικών του χώρου και εκπροσώπων μέσων μαζικής ενημέρωσης τόσο από την Ελλάδα, όσο και από το εξωτερικό. 

 Το συνέδριο CEO & CSR 2009 με τίτλο «Επιχειρήσεις & Κράτος σφυρηλατούν το Πράσινο “New Deal”» θα δώσει μια μοναδική ευκαιρία σε πρωτοπόρες επιχειρήσεις και επιχειρηματίες από την Ελλάδα και το εξωτερικό να συναντηθούν με ομότιμούς τους και να παρουσιάσουν το όραμα, την αποστολή, τις αξίες και τα προγράμματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (ΕΚΕ) και βιώσιμης ανάπτυξης που υλοποιούν, αλλά και να συμμετέχουν σε διαδραστικές συζητήσεις με επίκεντρο τις ευκαιρίες και τις προκλήσεις για  «Πράσινη» Ανάπτυξη στον 21ο αιώνα.

        Σημαντικοί διακεκριμένοι ομιλητές που έχουν προσκληθεί από το χώρο της πολιτικής ηγεσίας τόσο της Ελλάδας, όσο και του εξωτερικού, ειδικοί του χώρου αλλά και επιχειρηματίες, θα θίξουν πολυάριθμα καίρια ζητήματα με κύριο άξονα τις ευκαιρίες και τις προοπτικές που παρουσιάζει η έννοια της «πράσινης» ανάπτυξης. Αγγίζοντας το ρόλο τόσο των κρατικών φορέων όσο και του επιχειρηματικού κόσμου, οι ομιλητές ενθαρρύνοντας μια διαδραστική συζήτηση με το διακεκριμένο κοινό του συνεδρίου θα ρίξουν φως σε πολλά ερωτήματα που έχουν εύλογα δημιουργηθεί στις μέρες μας και αφορούν στο παρόν και στο μέλλον της οικονομικής, κοινωνικής και περιβαλλοντικής ανάπτυξης.

        Το συνέδριο θα κορυφωθεί με την τελετή για τα «Βραβεία CEO & CSR 2009». Η συμμετοχή στην ψηφοφορία που θα αναδείξει τις νικήτριες εταιρίες είναι ανοιχτή για όλες τις επιχειρήσεις που θα καταθέσουν την αίτησή τους εγκαίρως, ενώ οι νικητές των βραβείων θα προκύψουν από τα αποτέλεσμα της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας που θα διεξαχθεί τον Μάρτιο του 2009, τη γνώμη της ειδικής επιτροπής που έχει συσταθεί ειδικά για τη διεξαγωγή των βραβείων και τα αποτελέσματα ειδικής έρευνας αγοράς που θα εκπονηθεί για λογαριασμό της Money Conferences. Η απονομή των βραβείων θα γίνει κατά τη διάρκεια ειδικού δείπνου την ημέρα του συνεδρίου.

 Οι κατηγορίες των βραβείων που θα παρουσιαστούν στο συνέδριο είναι: 

Ειδικό Βραβείο Επιχειρηματικής Αριστείας CEO & CSR 
Τιμητικός Έπαινος για την προσφορά στην ΕΚΕ

-1ο Βραβείο CEO & CSR 2009: Ηγέτης CEO/Διευθύνων Σύμβουλος στην ΕΚΕ 
-2ο Βραβείο CEO & CSR 2009: Καλύτερος Διευθυντής / Υπεύθυνος ΕΚΕ 
-3ο Βραβείο CEO & CSR 2009: Καλύτερη Εισηγμένη Εταιρεία στην ΕΚΕ 
-4ο Βραβείο CEO & CSR 2009: Καλύτερος Απολογισμός ΕΚΕ 
-5ο Βραβείο CEO & CSR 2009: Καλύτερη Καμπάνια/Επικοινωνία EKE

Για τη διεξαγωγή της διαδικασίας των βραβείων έχει συσταθεί ειδική επιτροπή που απαρτίζεται από τους κ.κ.:
Κυριάκος Μητσοτάκης, Βουλευτής, Πρόεδρος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Προστασίας Περιβάλλοντος της Βουλής των Ελλήνων 
Σπύρος Κουβέλης, Περιβαλλοντολόγος, Μέλος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Προστασίας Περιβάλλοντος της Βουλής των Ελλήνων, Εθνικός Συντονιστής GLOBE Europe 
Κωνσταντίνος Ουζούνης, Γενικός Διευθυντής, ETHOS MEDIA S.A. (Money Conferences) 
Peter Michel Heilmann, Πρόεδρος, EuroCharity 
Μιχάλης Σπανός, Διευθύνων Εταίρος, EuroCharity Καθηγητής 
Γρηγόρης Πραστάκος, Πρύτανης Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών 
Κωνσταντίνος Παναγόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος, ALCO Α.Ε.

Βρείτε εδώ το πρόγραμμα του συνεδρίου:
CEO&CSR 2009 Επιχειρήσεις και Κράτος σφυρηλατούν το πράσινο New Deal (Αρχείο: PDF, Μέγεθος: 1,2 MB)

Ενημερωτικό υλικό:
Ενημερωτικό υλικό CEO & CSR 2009 (Αρχείο: PDF, Μέγεθος: 1,1 MB).

(Πηγή: Eurocharity) 

14 Απριλίου 2009