1

ΑΝΟΙΧΤΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΛΑ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

Τετάρτη 21 Ιανουαρίου, στις 18:30
στο Πνευματικό Kέντρο Δήμου Ζωγράφου

          Τις μέρες που διανύουμε, φαίνεται πως η προσοχή όλων μας είναι στραμμένη αλλού: στην οικονομική κρίση που έρχεται, στην εξέγερση που ακολούθησε τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, στην επίθεση με βιτριόλι στη συνδικαλίστρια εργάτρια Κατερίνα Κούνεβα, στην σφαγή στη Γάζα. Αυτό όμως το αλλού δεν είναι αποκομμένο από το τι συμβαίνει στις γειτονιές της πόλης μας.

Οι τοπικοί αγώνες γύρω από το ζήτημα της ζωής στην πόλη και της διάσωσης του πρασίνου, που έχουν αναπτυχθεί σε πολλές γειτονιές της Αθήνας, τροφοδότησαν με δυναμισμό και εμπειρία την εξέγερση του Δεκέμβρη. Ελπίζουμε ότι με τη σειρά τους, οι αγώνες αυτοί, θα συνεχίσουν μπολιασμένοι με το περιεχόμενο και τα μηνύματα της κοινωνικής αμφισβήτησης του Δεκέμβρη.

           Στου Ζωγράφου συνεχίζουμε τον αγώνα μας για να σώσουμε έναν από τους τελευταίους αδόμητους χώρους του δήμου μας αντιστεκόμενοι στα σχέδια του δημάρχου και της οικογένειας Ζωγράφου. Η πρόταση μας είναι με συνέπεια διατυπωμένη τα δύο χρόνια ζωής της επιτροπής: αυτό που έχουν ανάγκη οι κάτοικοι είναι ελεύθεροι-πράσινοι χώροι και όχι τσιμέντο και εμπορικά κέντρα!

           Σας καλούμε στη πρώτη λαϊκή συνέλευση της επιτροπής για το 2009, για έναν απολογισμό της διετούς μας δράσης και τον προγραμματισμό των περαιτέρω κινήσεων μας.

Λαϊκή Συνέλευση 
Τετάρτη 21 Ιανουαρίου, στις 18:30
στο Πνευματικό κέντρο Δήμου Ζωγράφου
Ανακρέοντος 60

Επιτροπή Αγώνα Κατοίκων για το Κτήμα Ζωγράφου
www.vilazografou.gr


Πηγή:
 http://www.e-ecology.gr