ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ

thinking 300 1 - Σόλων ΜΚΟ
image_pdfimage_print

thinking 300 - Σόλων ΜΚΟΑγαπητοί φίλοι

Η συζήτηση για την κατασκευή πυρηνικού σταθμού και στην Ελλάδα άνοιξε πρόσφατα. Ένα από τα βασικά επιχειρήματα που προβάλλεται είναι ότι αφού ανακοινώνουν πολλές γειτονικές χώρες την πρόθεσή τους να κατασκευάσουν πυρηνικούς σταθμούς και κινδυνεύουμε έτσι κι αλλιώς, γιατί να μην κάνουμε κι εμείς? Ο απόλυτος παραλογισμός: Όταν ο γείτονάς σου λέει ότι θα βάλει μία βόμβα στο σπίτι του, δεν πας να βάλεις κι εσύ μία στο δικό σου. Κάνεις τα πάντα για να τον αποτρέψεις. Γι αυτό ζητάμε πολιτικές πρωτοβουλίες σε διεθνές επίπεδο για την απόκρουση της πυρηνικής απειλής.

Το Διεθνές Δίκτυο Mediterranean No Nuclear Neighborhood-ΜΝ3 οργανώνει ενημερωτική εκστρατεία και συλλογή υπογραφών κάτω από κείμενο που μπορείτε να βρείτε στις ιστοσελίδες www.mn3network.org και www.manw.org. Μπορείτε επίσης να βρείτε και έντυπο για να τυπώσετε και να μαζέψετε υπογραφές. Πάνω στο έντυπο υπάρχει η διεύθυνση όπου μπορείτε να αποστείλετε τα αντίτυπα 

Στην Ελλάδα την προσπάθεια στηρίζουν από κοινού το Αντιπυρηνικό Παρατηρητήριο Μεσογείου, το ελληνικό γραφείο της Greenpeace, το WWF Ελλάς, το Δίκτυο Μεσόγειος SOS και το Πανελλήνιο Δίκτυο Οικολογικών Οργανώσεων (ΠΑΝΔΟΙΚΟ). Χρειαζόμαστε τη συμμετοχή σας. Χρειαζόμαστε τη στήριξή σας. Είναι ο μόνος σίγουρος τρόπος για να αποτραπεί η εγκατάσταση νέων πυρηνικών σταθμών.

Η ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ. 
ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
Είμαστε ενεργοί για να μη γίνουμε ραδιενεργοί!

Υπογράψτε τώρα!